W weekend prowadziłem zajęcia zielarskie na terenie Faktoria Pruszcz Gdański , a w jednej z przerw poczęstowany zostałem przepyszną zupą rybną „z epoki wielbarskiej”
Podobne wpisy
Kociewie? Naturalnie! – wykład z warsztatem
Taki wpis odnajdziecie na stronie Grodziska: Kociewie? Naturalnie! – wiemy, jak bardzo lubicie te zajęcia! To cykl warsztatów, podczas…
dzika kuchnia w gołubiu
Dziś w Słowiańskim zajęcia pod znakiem dzikiej kuchni…
Czego nie wiesz o… adaptogeny – warsztaty zielarskie
Tak napisano o nas na stronie biblioteki w Wejherowie: Kolejne spotkanie w ramach projektu „W kręgu zdrowia i urody”…
Warsztaty dla dzieci Lębork – lipiec 2020
Wczoraj środa zatem byłem w Owidzu, a dziś dla odmiany czekał mnie Lębork i głodne wrażeń i nie tylko…
V konferencja Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne i żywność funkcjonalna
Konferencja, konferencja i po konferencji… A w czasie jej trwania można było spotkać i posłuchać między innymi: prof. dr…
Zioła Szwedzkie – gościnny live
Czy słyszeliście kiedykolwiek o tzw. Ziołach Szwedzkich? .W trakcie dzisiejszej rozmowy live, nasz gość, Michał Konkel – zielarz, fitoterapeuta,…